Bli medlem

Bjørnefjorden Golfklubb ønsker nye medlemmer velkommen!

Klubben har en nydelig golfbane, med utfordringer for golfere med alle ferdighetsnivåer, har start treningsfelt, to avanserte golfsimulatorer og er åpen for spill også i vintersesongen.

Klubben ønsker nye medlemmer velkommen.

Bjørnefjorden Golfklubb holder golfkurs, har instruktør med Bachelorgrad i idrett/golf, egen Proshop med klær og utstyr. Klubben har også et stort treningsområde som vil bidra til at du skal kunne bli en dyktig golfspiller hos oss.

De fleste bruker golf til helse og sosial omgang med gode venner. Mange har imidlertid blitt dyktige, og konkurrerer nesten ukentlig mot spillere i Hordaland og rundt om i Norge. Dette gjelder både Juniorer, Elitespillere og Senior-spillere.

Vi har en av de beste elitegruppene i Hordaland og Bjørnefjorden Golfklubb har fått frem to spillere som har hevdet seg i Norges Eliten, endog en Norgesmester for damer. Solveig Helgesen ble klubbens første Norgesmester i 2010. Og Øystein Engevik er blitt nr 2.

Flere spillere har også representert Norge i Landskamper. Både på Elite-nivå og for Norsk Senior Golf.

Kontakt administrasjonen på telefon: 56 30 70 88, eller via e-post til post@bjgk.no, dersom du ønsker mer informasjon om medlemskap.

Velkommen som medlem hos oss!