Bli medlem

Bjørnefjorden Golfklubb ønsker nye medlemmer velkommen!

Klubben har en nydelig 9 hulls golfbane, med utfordringer for golfere med alle ferdighetsnivåer, også åpen for spill i vintersesongen. 6hulls pitch&putt bane, stort treningsfelt med delvis overbygget drivingrange, chippegreen og puttegreener, og 2 golfsimulatorer med treningsmodul og over 50 ulike baner man kan spille.

Klubben ønsker nye medlemmer hjertelig velkommen.

Bjørnefjorden Golfklubb holder Veien til Golf kurs, tilbyr opplæring med Pro og en stor Proshop med alt av klær og utstyr. Våre hovedmerker er Ping, Wilson, Skechers og Daily Sports.

De fleste medlemmene våre bruker golf til helse og sosial omgang med gode venner. En fin gjeng spillere har imidlertid et høyt ferdighetsnivå, og konkurrerer i sesongen mot spillere både regionalt og nasjonalt. Dette gjelder både juniorer, voksne og seniorer. Bjørnefjorden Golfklubb har til nå fått frem to spillere som har hevdet seg i den øverste Norgeseliten. Solveig Helgesen ble klubbens første Norgesmester i 2010. Og Øystein Engevik har en 2.plass fra NM.

Klubben definerer seg likevel aller mest som en miljø- og breddeklubb, der vi arbeider for å skape gode møteplasser for golfere i alle aldre, og der fremming av trivsel og en god folkehelse står i fokus.
Klubben har egne grupper for juniorer, damer, herrer og seniorer, som organiserer treningstilbud og tilbyr ukentlige sosiale medlemsturneringer gjennom hele sommersesongen.

Som for andre idrettslag er dugnad og frivillig innsats er en viktig ressurs medlemmene bidrar med. For de som ikke har anledning å bidra med dugnad, kompenseres dette med gjennom en avgift på kr.700, som faktureres på høsten. 1. års medlemmer og medlemmer som er 75 år og eldre, er fritatt for forventning om dugnadsinnsats.

Har du aldri spilt golf før, får du VTG-medlemskap. Da får du Veien til Golf kurset 1.år og betaler kun kr 1.000,- for full spillerett. Det neste året får du spilleretten for kr 2000,- (ordinær pris for spillerett er kr. 3.640).

Hvilket medlemskap som passer for deg?
GREENFEE MEDLEM - beste alternativ for deg som spiller mindre enn 10 runder golf hos hjemmeklubben
SPILLERETTSMEDLEM - beste alternativ for deg som spiller 10 runder eller mer (fritt spill på banen hele året)
ANDELSMEDLEM - Dette er for dem som har kjøpt andelsbrev i klubben. Vi selger ikke slike i dag, men de legges innimellom ut for salg, av privatpersoner som ikke lengre kan gjøre bruk av det.
VTG-MEDLEM - Nye golfere som har gjennomgått VTG-kurs hos oss - de får rabatt på spillerett de 2 første årene.

Spillere som melder overgang til oss fra en annen klubb, kan velge mellom å bli greenfee- eller spillerettsmedlem.

Du kan snakke med oss dersom du vil dele opp innbetalingen av medlemsavgiften i flere omganger eller om du har behov for å endre medlemskapet ditt i løpet av året.

Medlemskap i en norsk golfklubb blir automatisk fornyet, dersom det ikke er skriftlig oppsagt før 31.desember hvert år.

Kontakt administrasjonen på telefon: 56 30 70 88, eller via e-post til post@bjgk.no, dersom du ønsker mer informasjon om medlemskap.

Velkommen som medlem hos oss!