Nyheter

Sommerturnering

Lørdag 25. juni

Sosial proshopturnering med grilling runden. Ta med mat og noe godt å ha i glasset, så ordner vi grill.

Bjørnefjorden Golfklubb inviterer til sommerturnering lørdag 25.juni klokken 12:00 (Shotgun).  Det vil bli konkurrert i Dame og Herre klasse.  Det vil i turneringen bli mulighet til å delta i hele 2 muligheter for closest to pin (Hull 4/13 og 9/18). På hull 8/17 blir det konkurrert om å ligge tettest på utlagt snor i fairway frem til 100 metersmerket (rød stolpe). Herrer må minimum nå 150m merket for gjeldende resultat. For dem som vil delta på disse innlagte konkurransene vil prisen være kr.75 som utelukkende dekker premiene for de innlagte konkurransene. 

Premiering i selve turneringen, vil være i hovedsak Netto score, men beste Brutto, Damer og Herrer vil også bli premiert.

Etter runden vil det være mulighet for å hive medbrakte godbiter på grillen.  Er været fint og mulighet for dette, så vil det være flott med litt sosialt samvær, med gode golf skrøner og noe medbrakt i glasset.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen og krysser fingre for godt vær og at alle tar med seg sitt gode humør til en festelig golfrunde.

Påmelding til turneringen: Golfbox