Nyheter

Nyheter

Årets Herrer (netto og brutto) 2021
Årets Herre OOM 2021 (netto): Morten Torgersen Erstad. Årets Herre OOM 2021 (Brutto): Alexander Heggland

Årets Herre 2021

Herregruppen avsluttet sesongen 2021 med Finalespill lørdag 25. september, og med Herrefest senere på kvelden.

Tradisjonen tro arrangerte Herregruppen Finale med 18 hull lørdag 25. september. I motsetning til mange andre ganger kunne vi denne gangen spille i strålende høstvær og gode spilleforhold. Banen var også veldig god på tross av mye nedbør i dagene før Finalen.

Vinner av Finalerunden Netto ble Bjarte Wiberg med 62 slag (-6)
Vinn av Finalerunden Brutto ble Steinar Stølsnes med 72 slag (+4).

Komplett resultatliste finner du i golfbox = > Resulter Herregruppen Finale

Spenningen om hvem som etter Finalen kan kalle seg Årets Herre 2021, var vel utløst før Finalerunden, men ikke alt var like avklart nedover på listene.

Noen hadde nok forhåpninger om at en seier i Nettoklassen kunne gjøre endringer i OOM listene totalt, men etter oppsummering av Finalerunden var resultatene endelige.

Vinner av OOM Årets Herre Netto 2021 ble Morten Torgersen Erstad med 857 poeng. På de neste plassene fulgte Erik Just-Olsen med 823 poeng og Martin Skorpen Eck med 785 poeng. Komplett OOM ÅRETS HERRE NETTO finner du ved å klikke på lenken!

Suveren vinner av OOM Årets Herre Brutto 2021 ble Alexander Heggland. Alexander oppnådde 1200 poeng av 1200 mulige (100 poeng for seier og maks 12 tellende runder). Og i tillegg klarte han 3 seiere som ikke telte med i sammendraget.
På de neste plassene kom Sverre Ø. Marcelius med 1100 poeng, og Henrik Sivertsen med 1010 poeng. Komplett OOM ÅRETS HERRE BRUTTO finner du ved å klikke på lenken.


Selve Herrefesten, med utdeling av premier for Finalen og OOM premier ble i år arrangert på Bjørnefjorden Hotell. Herrefesten foregikk i rolige former med veldig god mat (og litt god drikke), og med RyderCup fra USA på storskjerm.

Jubelen stod høyest i taket hver gang Viktor Hovland ble vist, og spesielt når han satte gode putter i matchen mot Morikawa. Og dernest høylytte sukk når tingene ikke gikk Hovland sin vei.

Men alt i alt en vellykket avslutning på sesongen for Herregruppen.

Vi gratulerer alle vinnerne av OOM Årets Herrer 2021 og Vinnerne i selve Finalerunden.

Vi takker samtidig for årets sesong og ser frem til en like vellykket 2022 sesong.

Herregruppen

Atle Olsen, Geir Engelsen og Geir Dalen