Simulatorer

Bjørnefjorden Golfklubb har nå oppgradert våre 2 simulatorer til siste versjon av Full Swing Golf Simulatorer.

(Foto: Midtsiden)

Se film og informasjon på følgende nettside:http://www.fullswinggolf.com/video-gallery/virtual-golf-environments/

Full Swing simulatorer registrerer hvordan ballen faktisk flyr. Ballen registreres av 688 uavhengige sensorer plassert i 2 infrarøde felt. Sensorene registrer 50000 ganger i sekundet og er plassert 1,5 tommer fra hverandre (samme størrelse som en golfball) og klarer derfor å oppfatte hver minste forandring i ballflukten.

Ikke en eneste golfball kan fly, rulle eller sprett igjennom sensorene uten å bli fanget opp. Den resterende ballflukten gjenskapes av verdens mest avanserte Golfsimulator software, E6. Software en laget av Trugolf selskapet bak de største software suksessene i golf industrien.

Fullswing golfsimulatorer leser av ballen 3 ganger pr slag. Først leses fart og vinkel av gjennom de to sensorsettene. 3. avlesning kommer når ballen spretter tilbake av duken forbi den andre sensor-ringen og her måles det om det er av spinn i ballen. Fullswinggolf simulatorer leser altså av draw, fade, slice og hook.

På simulatoren bruker man sine egne køller og baller. Man trenger ikke spille ballen fra et spesifikt sted i simulatoren eller fortelle maskinen hvilken kølle man bruker.Dette er selvfølgelig unødvendig fordi maskinen kun leser av hvordan ballen faktisk flyr.

Opprett gjerne en personlig profil på Full Swing Golf, for da kan du være med å spille turneringer både lokalt og internasjonalt.

Bestilling av tid
Bestilling av tid gjøres i Golfbox. Det kan også bestilles faste spilletider, kontakt da administrasjon.

Telefon: 56 30 70 88.

Sim. pr. time
Hverdager kl 16 - 23, helg, høytider Ikke medlemmer kr. 200
Hverdager kl 10 - 16 (ikke 27.-31.desember) Ikke medlemmer kr. 200